#KlausiateAtsakome Kaip saugiai pagaminti maistą šventiniam Velykų stalui dirba…

In Naujienos by AdministratoriusLeave a Comment

#KlausiateAtsakome Kaip saugiai pagaminti maistą šventiniam Velykų stalui❓ ☑️ dirbant virtuvėje, dažniau plaukite rankas,
☑️ įrankius, lenteles ir stalų paviršius, ant kurių buvo dorojama žalia mėsa ar paukštiena, kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite,
☑️ naudokite skirtingas pjaustymo lenteles ir peilius šviežiems produktams, žaliai mėsai, paukštienai, jūros gėrybėms. Jei nėra tokios galimybės, tuomet gerai juos nuplaukite su indų plovikliu,
☑️ gaminamą patiekalą gerai išvirkite, iškepkite ar kitokiais būdais apdorokite, o ypač mėsą, paukštieną ir jūros gėrybes,
☑️ paruoštus patiekalus šaldytuve sudėkite taip, kad nesiliestų su žaliais produktais. Geriausia laikyti atskirose uždarytose… Daugiau

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba nuotrauka.
[ad_1]
Šaltinis

Dalinkitės:
fb-share-icon

Leave a Comment

3 × four =

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.